Disney Plus Gift Card Activatie

1. Open de e-mail die u Abonnementskaart bevat en copier de Verzilvercode.

2. Ga naar deze pagina.

3. Plak de verzilvercode in de box gelabeld “Voer Code in” en klik op Verzilver.

4.Voer het e-mail adres in dat u wilt gebruiken voor uw Disney+ account.

5. Klik op Toestemmen en Doorgaan.

6. Maak een paswoord en selecteer Inloggen.

Als u problemen ondervind met het verzilveren van uw abonnementskaart, probeert u onderstaande stappen uit te voeren om dit op te lossen:

1. Zorg ervoor dat de code correct is ingevoerd.

2. Probeer een andere web browser. Open een andere browser en volg de stappen om een Abonnementskaart te verzilveren.

3. Wis uw browser cache. U kunt uw cached data Wissen via uw apparaat de instellingen. Dit helpt met de verwerkingscapaciteit en totale prestatie van het apparaat.