CBSI Paramount Gift Card Activatie

Ga naar de Paramount+ website, klik op de Probeer het Gratis button en ga door het aanmeld process. Als u eenmaal een account heeft aangemaakt, voert u uw bankgegevens in en dan:

1. Naast Heeft u een vouchercode? Klik op de wortel om het veld groter te maken.

2. Voer de couponnaam in en klik op de Apply button.

3. Klik Start Paramount+ om het betaal process af te ronden. Uw kortinginformatie zal nu verschijnen op uw Account pagina.

Voor bestaande leden:

1. Ga naar de Paramount+ website en hang over uw gebruikersnaam om het dropdown menu te vertonen.

2. Selecteer Account, scroll naar beneden om naar de Coupon sectie te gaan en Verzilver a Coupon om het invoerveld te vergroten.

3. Voer uw couponcode in en klik op de Verzenden button.

De code kan ook verzilverd worden op een iOS of Android app.

Bekijk geweldige CBSI Paramount gift card aanbiedingen op Eneba.