Ik heb SMS verificatie problemen

Als u problemen ondervindt met SMS verificatie, houdt dan de volgende suggesties in gedachten:

• Probeer het nogmaals na 24 uur. Her is mogelijk dat de verificatie link is verlopen. Wacht dan op zijn minst 24 uur voor het verificatieproces nogmaals te proberen, om ervoor te zorgen dat de link geldig is.

• Sluit Incognito Mode af. Wanneer u het verificatieproces start, zorgt u er dan voor dat u alle incognito modi of private browser modus heeft uitstaan. Sommige verificatie systemen functioneren niet in deze modes.

• Stop Software. Stop tijdelijk alle software die de SMS verificatie zou kunnen verstoren, zoals VPN’s, Ad blockers of andere browser extensies. Deze tools kunnen soms ook de levering van SMS berichten verstoren of blokkeren.

• Herstart uw Mobiele Apparaat. Herstarten van mobiele apparaten, kan uw mobiele apparaat helpen met het verversen van het netwerk en tijdelijke problemen oplossen, welke wellicht de oorzaak zijn van het niet kunnen verwerken van het SMS verificatieproces. Herstart uw apparaat voordat u nog eens de verificatie probeert.

Installeer een  Mobiele Authenticatie App. Om SMS verificatie problemen in de toekomst te voorkomen, genereren deze soort apps eenmalige wachtwoorden of codes die gebruikt kunnen worden voor verificatie doelen. Ze leveren een alternatieve methode tot SMS verificatie en kunnen soms, in bepaalde situaties nog betrouwbaarder zijn.