Bol.com Gift Card activatie

1. Bezoek de Bol.com website en kies de producten die u wilt aanschaffen;

2. In de checkout, voegt u uw gift card code in de betaalstap toe, door het invoeren van uw kaartnummer en PIN;

3. Het overgebleven bedrag kan betaald worden met de betaalmethode van uw keuze.

U kunt ook uw gift card vooraf aan uw account toevoegen:

1. Log in op uw account;

2. Ga naar uw account pagina, door op het icoon in de rechterbovenhoek te klikken;

1. Selecteer Gift Cards;

1. Voer uw gift card code in en druk op Bekijken en opslaan.

Bekijk andere geweldige Bol.com gift card aanbiedingen op Eneba.