Grubhub Gift Card activeren

Om uw Grubhub gift card in een Web browser te verzilveren:

1. Log in op uw;

2. Selecteer Redeem a gift card;

1. Voer de gift card code in en selecteer Add to my account;

Om uw Grubhub gift card via de app te verzilveren:

1. Tap op My Grubhub en selecteer het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek;

2. Selecteer Gift cards;

3. Selecteer Redeem a gift card;

4. Volg de instructies om uw gift card code in te voeren en voeg het balans aan uw account toe.

Om uw Grubhub gift card tijdens het maken van een bestellingn te verzilveren:

1. Voeg de desbetreffende items aan uw order toe en ga door naar de checkout;

2. Als u in de app besteld, selecteer dan Add a gift card.

3. Als u op de website besteld, selecteer dan Pay with a gift card;

4. Voer uw gift card code in het veld in en klik op Add to my account.

Bekijk geweldige Grubhub gift card aanbiedingen op Eneba.