Razer Gold Gift Card Activatie

1. Bezoek Razer Gold en log in op uw bestaande account, of maak er een aan wanneer nodig.

2. Als u een nieuwe gebruiker bent, zorg er dan voor dat u uw Razer Gold Wallet heeft aangemaakt. Dit Pop-up window zou moeten verschijnen na het maken van een nieuw account.

3. Klik op de Reload button of klik gemakkelijk hier.

4. Selecteer de Razer Gold PIN als uw betaalmethode, voer de code in de juiste sectie in en klik op de Next button.

Voor Europa-accounts

1. Bezoek Razer Gold en log in op uw bestaande account, of maak er een aan wanneer nodig.

2. Als u een nieuwe gebruiker bent, zorg er dan voor dat u uw Razer Gold Wallet heeft aangemaakt. Dit Pop-up window zou moeten verschijnen na het maken van een nieuw account.

3. Selecteer de Razer Gold PIN als uw betaalmethode, voer de code in de juiste sectie in en klik op de Next button.

Zie geweldige Razer Gold gift card aanbiedingen en krijg ze goedkoper.