Steam Gift Card Activatie

Om uw gift card op Steam te activeren, volgt u deze stappen:

1. Installeer de Steam applicatie. U kunt het hier downloaden.

2. Nadat u de app gedownload en gestart heeft, kunt u inloggen met uw Steam login details en selecteert u View my wallet vanuit het drop-down menu, zoals hieronder vertoont wordt in de afbeelding.

3. Nadat u naar de Wallet pagina wordt doorgezet, selecteert u de Verzilver a Steam Gift Card or Wallet Code optie.

4. Kopieer de activatie key code en plak hem in het Steam Wallet Code veld, klik daarna op doorgaan.

Bekijk geweldige Steam gift card aanbiedingen op Eneba.