Eneba Wallet

Verkopen uitgevoerd op het Platform, worden gedaan door de respectievelijke gebruikers, of tussen gebruikers en verkopers, terwijl Eneba secundaire diensten, gerelateerd aan het opzetten en behouden van het Platform, samen met extra diensten levert, om de ervaring tussen de gebruikers of gebruikers en verkopers makkelijker en veiliger te maken.

De Eneba wallet is een veilige betaalmethode, om betalingen naar een Eneba account te betalen, zonder het gebruik van uw bank of andere financiële data.

Door deze reden, kan alleen een geregistreerde Eneba gebruiker gebruik maken van de Eneba wallet als gedige betaalmethode. Voor het maken van een aankoop, dient de gebruiker ervoor te zorgen dat er voldoende fondsen in de wallet zitten voor een succesvolle transactie.

Om de Eneba wallet te gebruiken, dient de gebruiker zich te registreren bij Hyperwallet. Let op dat ENEBA de Hyperwallet betaaldienst gebruikt, om te helpen met transacties tussen gebruikers of gebruikers en verkopers. Deze betalingen vallen onder de voorwaarde van de Hyperwallet Terms of Service en de Hyperwallet Privacy Policy. Gift Card Algemene voorwaarden vallen onder de Eneba Wallet transactievoorwaarden.

Hoe te betalen met een Eneba wallet?

• Registreer/login op uw Eneba account

• Selecteer producten en voeg ze aan de winkelwagen toe

• Ga door naar de checkout

• Selecteer ‘Eneba Wallet’ als uw betaalmethode

• Druk op ‘Continue’ om de betaling af te ronden

• Geniet van uw aankoop.

In welke regio’s is deze betaalmethode beschikbaar?

De Eneba wallet is aan geen regio gebonden, echter, de voorwaarde van deze betaalmethode is wel, dat de gebruiker zich registreerd en ingelogd it op de Eneba website.